Hoe werkt beauty taping?

Hoe werkt beauty taping?

Beauty taping is een techniek waarbij de zachte weefsels (de huid en de onderliggende lagen) tijdelijk worden gelift en ondersteund, wat helpt tegen zichtbare tekenen van veroudering die worden veroorzaakt door zwaartekracht. Zo helpt beauty taping tegen problemen zoals rimpels en huidverslapping als de stretchtechniek (5-10%) wordt toegepast.

Daarnaast bevordert beauty taping de lymfedrainage (afvoer van overtollig vocht en toxines). Om lymfedrainage te stimuleren is het stretchen van de tape niet nodig. U kunt beauty taping daarom ook inzetten als middel om problemen zoals vochtwallen tegen te gaan.

Verder draagt deze techniek bij aan het uitrekken en stabiliseren van de gezichtsspieren, wat helpt bij het verminderen van expressierimpels zoals fronsrimpels of kraaienpootjes. Beauty taping is een methode die goed combineert met andere spierontspannende behandelingen zoals facial cupping of face yoga.

Meer informatie over onze favoriete beauty taping technieken vindt u in ons eBook natural tapelift in 21-days. Ook delen wij diverse beauty taping technieken via onze social media kanalen.

Zurück zum Blog